texture

Usluge

Najam uređaja

Zašto unajmiti, a ne kupiti uređaj ?

 • Nema početnog troška potrebnog za kupnju uređaja.
 • Bez troškova dostave, instalacije i puštanja u rad.
 • U cijenu najma je uključena osnovna obuka operatera, potrošni materijal i održavanje uređaja.
 • Popust na zahvate koji se ne odnose na ugovor o najmu.
 • Najmom uređaja osiguravate prioritet prilikom intervencije
 • Ekološko zbrinjavanje otpadnog potrošnog materijala
Kod najma uređaja koristite uređaj primjeren vašem poslovanju uz fiksni trošak po ispisu i mjesečnu naknadu za korištenje uređaja. Ukoliko vam se ukaže potreba za drugim segmentom uređaja lako ga zamijenite. U ponudi imamo uređaje u boji i crno – bijele, od A4 do SRA3 formata.

Ugovorno održavanje

Odlučili ste se za kupnju uređaja ili ga već imate u vlasništvu ? U oba slučaja savjetujemo potpisivanje ugovora o održavanju. Kao ugovorni korisnik osigurane su vam pogodnosti:

 • Besplatna dostava, instalacija, puštanje u rad, osnovna obuka operatera i prvi set tonera
 • Redovito održavanje, popravke, rezervne dijelove, potrošni materijal ( osim medija za ispis i materijala za spajanje ), dobivate bez naknade za cijelo vrijeme trajanja ugovora.
 • Popust na zahvate koji nisu obuhvaćeni ugovorom o održavanju.
 • Prioritet prilikom intervencija
 • Ekološko zbrinjavanje otpadnog potrošnog materijala
 • Nakon isteka životnog vijeka mogućnost zamjene uređaja po sistemu staro za novo
 • Organiziranje ekološkog zbrinjavanja vašeg starog uređaja
Održavanje se plaća po ispisanoj stranici, na taj način možete točno znati koliko trošite na ispis pojedinih dokumenata.Potpisivanjem ugovora o održavanju brigu o uređajima u potpunosti prepuštate nama. Više ne morate voditi računa o redovnom održavanju, ni o potrošnom materijalu jer brigu o vašem uređaju u cijelosti preuzimamo mi, a vi se možete u potpunosti posvetiti vašem poslu.

Servis i održavanje

Ukoliko vam je potrebno redovno održavanje ili popravak uređaja, bez obzira imate li potpisan ugovor o održavanju ili korištenju uređaja, slobodno nam se obratite.
U ponudi imamo usluge održavanja i popravka uređaja po pozivu, te prodaju potrošnog materijala potrebnog za ispravan rad vašeg uređaja.
Također nudimo usluge umrežavanja i održavanja vaše cjelokupne IT infrastrukture.

Optimizacija ispisa

Ako vodite poduzeće koje ima veliki broj zaposlenih ili posluje na više lokacija od iznimne je važnosti optimizirati vaše upravljanje ispisom.
Uz različite navike korisnika i korištenje različitih uređaja za ispis, dolazi do nepotrebnih ispisa dokumenta, kojih 20 % završi u kanti za smeće.
Proces optimizacije započinje inicijalnim sastankom na kojem se definiraju jasni ciljevi i potrebe po pitanju ispisa.
Nakon toga krećemo s analizom ispisnog okruženja, što se ispisuje, koliko, na kojim uređajima, je li svaki ispis u boji opravdan, može li se nekoliko manjih printera zamijeniti multifunkcijskim uređajem, te koji je godišnji trošak održavanja i potrošnog materijala potrebnog za ispis.
Na temelju dobivenih podataka dolazi se do optimalnog rješenja, analiziramo što vam se više isplati, najam, kupnja uz ugovorno održavanje ili bez.
Po potrebi nudimo rješenje za centralizirano upravljanje ispisom, pomoću kojeg možete smanjiti broj nepotrebno ili greškom ispisanih stranica, a i povećati sigurnost dokumenata i dostupnost uređaja pomoću funkcija "secure" i "follow me print".